Welkom > Activiteiten

 
 
 
 

Activiteiten


Waarvoor kan u bij ons terecht ?
 
Buitenwerken

Buitenschilderwerk is heel typerend voor Uw huiselijke stijl. Ons Belgisch klimaat stelt immers hoge eisen aan het buitenschilderwerk. Goed en tijdig onderhoud hiervan is het halve werk, want kleine gebreken kunnen later tot grote gevolgen leiden.Schilderwerken Peter Voorbogt kiest voor zekerheid. Slechte, verweerde delen worden verwijderd en opnieuw opgebouwd. Ook belangrijk is niet enkel dat het schilderwerk er fraai moet uitzien, maar ook de aangrenzende ramen en stoepen. Indien de ondergrond te fel is aangetast, wordt dit besproken met de eigenaar. Hierover direct schilderen zou een zeer kortstondige en bijgevolg dure oplossing zijn.
 

Binnenwerken

Elk te behandelen oppervlak wordt vakkundig bekeken , waarna de voorbehandeling (sterk bepalend voor de afwerking en de prijs) wordt vastgesteld.

Met een breed aanbod van disciplines, zijn we in staat om alle voorkomende schilderwerkzaamheden te verzorgen. Neem een kijkje naar onze realisaties in de linkerkolom van deze pagina.
 
 
Moderne decoratieve technieken

    * sponstechnieken
    * zeemveleffecten
    * wassingeffecten
    * spateltechnieken
    * doorwastechnieken
    * plaatsen en leveren van rozassen en kroonlijsten
    * traditioneel schilderwerk
    * kalktechniek
 
 
Ambachtelijke decoratieve technieken

    * patinewerken
    * polychromeren
    * marmer-en houtimitaites
    * trompe l’oeil
 
 
Projectgebonden technieken

    * spuiten van bedrijfsplaatsen met airlesstechniek
    * spuiten van kantoren en gangen met meerkleurige verven
    * plaatsen en schilderen van glasvezelbehang
    * herschilderen en opfrissen van keukens, scholen, kloosters,…
 
 
Behangwerken

  • Behangpapier : Traditioneel behangen uit diverse stalenboeken alsook exclusief handgeschilderd, in alle kleuren en motieven.
  • Behangersdoek : naadloos behangen met kamerbreed doek. Geen naden en uit verschillende motieven of effen te kiezen.
  • Vinyl : kunststof toplaag op papieren ondergrond, meestal met structuur. (overschilderbaar of afgewerkt). Waterbestendig en op alle plaatsen te gebruiken, keukens en vochtige ruimten. Relatief zwaar en daardoor goed bestand tegen scheuren.
  • Glasvezel : oerdegelijk en praktisch onverwoestbaar. Geschikt voor muren in slechte staat. Overschilderbaar in elke kleur met latex of acrylaatverven en is in alle gewenste kleuren verkrijgbaar, van diepe kleuren tot pasteltinten.
  • Vliesbehang : Dit is een nieuw non-woven papiervlies dat na plaatsing kan worden uitgeplamuurd en geschilderd. Dit vlies is niet zichtbaar na afwerking en preventief middel tegen barsten en scheuren.
  • Plaatsen van sierlijsten en rozassen : Ook hier hebben wij een uitgebreid gamma voor het verfraaien van Uw ruimtes of gevels, zowel klassiek als modern. Zie links www.nmc.be of www.oracdecor.com.

Onderhoudscontract

Wie te lang wacht met schilderwerken aan zijn huis komt doorgaans voor onnodig en vermijdbare kosten te staan wegens aantasting van de ondergrond. Om dit te vermijden kan u bij ons een periodiek onderhoudsnazicht afsluiten, wat inhoud dat uw pand op regelmatige basis (uitgaande van een duurzame afwerking) een grondige inspectie krijgt. Een uitgebreid rapport betreffende de staat van onderhoud wordt voor u opgemaakt. Op basis hiervan kan, in overleg met u, een offerte uitgewerkt worden van de noodzakelijke werken. Op deze manier bent u als klant steeds verzekerd van een optimale staat van onderhoud tegen vooraf gekende en gespreide kosten. Kortom, een maximaal onderhoud tegen een minimale periodieke last.

 

 
 
Peter Voorbogt - Schilderwerken - Decoratie - Wuustwezel en Kalmthout Antwerpen